Freebies: Doodle muslimah dengan belon!!

Views
Assalamualaikum . Woaaa dah malam ^^ huhu .. Ada lagi rupanya doodle yg miraa belum upload . hihi . Btw ini doodle riang dengan belun :D hihi plus2 macam kenal je kan style shawl tu :p miraa slalu pakai camtu haha . Oh ye , nak size besar tekan ctrl dan image yg korang nak . huhu !




Dah ambil jangan lupa komen skali :3 dan dan jangan nak re-freebies . me tak suka ;) pis yo !

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

19 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini