Freebies: Own made doodle cheer leaders

Views

Assalamualaikum . hum hum hum ~ Nampak nya buah hati miraa dah kembali busy kat poli tu :* hehe takpe b , bb tak pape disini . Bb ada banyak ice cream untuk dimakan :p eh eh termengarutlah pulak aku ni . Oh ye miraa nak bagi freebies :3 tapi sorry sebab doodle ni free hair . Lama dah simpan belom publish lagi . So kalau nak ambil boleh tekan CTRL serentak dengan doodle yg korang nak kan tu. Plus , kalau korang  buat cenggitu korang dapat actual size dy ;)  Areosso? >.< tak tahu eje hehe ~






Nota penting bila ambil doodle dari saya , korang dilarang serta diHARAMkan sama sekali untuk me-re-freebies doodle ni == got it ? Good . So ~ tinggalkan komen kalau nak ambil ;) maaf saya bukan professional dalam bidang doodle mengdoodle ni . ohohohokk ;A;

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

7 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini