Wednesday, 20 February 2013

Ice cream mania !

Assalamualaikum . Bihihii ! Tengahari yg panas ni mesti korang rasa sengal dan cepat marah kan ? :D lain pula dengan miraa . Tiap kali panas cenggini mesti ada yg meNYEJUKkan hati miraa haha . Bukan hati je . Satu badan sejuk hahaha sampai ke otak sejuknya tuu :p Hehe apa ? Alaa korang ni buat-buat tak tau pula . Ni hah benda sejuk gile ni :3

Atotot ! :D semua perisa yg miraa suka . Apa dia ? Hah , ada stroberi , yam , vanila , chocolate , corn and mango xD paling miraa suka ? Mango and stroberi ! XD ! jyeah ! Ini lah salah satu punca miraa semakin menembam-bam-bam :D kan miraa mention miraa jual ini lagi . Hee selepas soto hari tu , miraa ada cuba jual ABC but sangat payah nak menyediakan == so tukar kepada ini :D lagi senang you all , KATANYA .dan lagi murah :p 5Osen je satu scoop  hhaha . Cuma nak scoop tu payah == sakit lol tangan miraa ni .

Hehe k lah nak enjoy makan dan tunggu bebudak scola dok panggil kaka mira xD kuat makan ice cream lol dorang . Miraa jual katne ? Alaa kat rumah je pun :p btw korang suka perisa apa ? :D
Share:

15 comments:

  1. adehhh.. terasa nak mkn eskem pulak tgk kat sini.. hehe

    Jom tengok hadiah kat sini - http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/senarai-sponsor-yang-baik-hati.html

    Menarik x hadiah? Hehe
    Jom join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan terawal akan dapat 1pcs Sticker Fridge Magnet / 1pcs Button Badges dari @Cenderahati Akamika Gift. Dan rebut hadiah2 menarik yang lain.. ^_^

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

    ReplyDelete
  2. sedapnye tengok ice cream warna warni tuu ><

    ReplyDelete
    Replies
    1. :3 hehe banyak lagi kat freezer . Tapi gile lah kalau nak makan smua xD ni pun tak habis

      Delete
  3. selamat pagi miraa...cantik blog ni...

    ReplyDelete
  4. nak beli,hahahaha,saya ska coklat...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini