Wednesday, 13 February 2013

Messy room!


Assalamualaikum guys hehew ... miraa now dah gian lukis doodle/chibies wif background . umm orang jual RM50 , miraa nak jual RM30 but miraa trima bayaran melalui bank in sahaja ^u^ so kalau korang nak korang msg la miraa kat fesbuk Miraa Hussin . Aum aum aum ^^ okay thats all ... Miraa ngah buat blog orang lagi skg so yes , masih tutup tempahan :) okayyy ... hehe leave your comment !
Share:

8 comments:

  1. Wow ! Sangat comel macam kak miraa :D

    ReplyDelete
  2. Wah..pandai la akak buat doodle.Suke suke suke.Untungla pndai buat doodle.

    ReplyDelete
  3. blog yang sangat comel .. ade mase free bole x nk blaja . seriyes nk sgt ade blog secomel nie . nk blaja dah cuba cari sendiri tp xberjaya :( sedeyh -.- eceyhhh touching pulak kita kt sini .. btw blog mira awesome

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini