Monster chibi

Views

Assalamualaikum . Hehe miraa akhir nya dapat menyiapkan satu chibi tempahan . Fuh memang tatau nak lukis macamana dah nasib baik akak Shagy tu ada bagi sikit contoh gambar yg dia nak . Miau miau miau :3 ini lahh hasilnya . Kalau korang nak tempah just drop your message at me page ye ? Ada kat sidebar ;) Hehe  dan maybe dalam malam ni dan esok miraa akan penuhkan blog miraa dengan freebies yg cumil2 hehe so jangan lupa untuk stay updated kat blog miraa ;)

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini