OBUSE CANDY LIP TINT

Views

Kepada sesiapa yg berminat boleh SMS nama dan alamat serta nombor lip tint ini ke 0178174610 atau emelkan ke miraahussin@gmail.com . Sistem message facebook sy tidak befungsi buat masa ini T^T .


Shipping fees:
Semenanjung = RM7
Sabah/Sarawak = RM9
OBUSE CANDY LIP TINT
12 different colors2in1(lip tint & lip gloss)

15 sebab mengapa anda harus membuang lipstick anda dan menggantikan dengan Lip Tint! !!
1. Mudah disapu - hanya dot-dot kan dibibir dan ratakannya menggunakan bibir untuk hasil natural
2. Tidak melekit - kelihatan natural selepas disapu
3. Soft Look- nampak lembut dan sebati kerana ia cepat meresap ke kulit.
4. Terasa Ringan- struktur yang ringan membuatkan anda selesa melakukan apa jua aktiviti.
5. Hanya Sapu Sedikit Saja kerana warnanya yang pekat
6. Express (10saat)- hanya 10 saat saja kerana letak beberapa dot dan sapu saje
7. Pink Semulajadi- nampak seolah olah memang berseri dari dalam!
8. Jenis cecair - sangat selesa memakainya
9. Warna Pink Yang Segar- tiada lagi kepucatan
10. Mudah Dibawa
11. Tahan Lama
12. Kelihatan Anggun
13. Harga Berpatutan
14. Cute Packaging
15. Bibir Persis Pelakon KOREA

- Dengan 12 warna pilihan
- Dengan isi yang lebih padat
- Kekal di bibir selama 6 jam
- Tahan selama 2 bulan walaupun pakai hari-hari
- Mengandungi vitamin E untuk kelembapan bibir

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

1 comment:

  1. Boleh saya tanya ? Sah tak solat jika menggunakan lip tint ini ? Thank you :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini