Pambob ? SPONGEBOB SUO PETOK ! :D

Views
Assalamualaikum . Hehe pagi ni miraa asyik dok ketawo tengok wall adik den haha . Boleh lah tahan post2 dia ni . Kalah akaknya . Umm memang dia menang lah dalam bab-bab menulis dalam english but one thing yg betul-betul buat me gelak ni ;

Lagu Spongebob terengganu

Sedia dok g budok-budok? sedia kapteng! ndapee..??!! .sedia doh la kapteng!! ooo... peye hok duk dalang nanah bawoh lauk!! spongebob sluor pettok!! senang menghesap kaler kuning.. spongebob sluor pettok!! kalu sek-sek mu suke nde pelek hok dalang lauk spongebob sluor pettok!! meh la noppak pe ikang spongebob sluor pettok!! sedia??!! spongebob sluor pettok (3x) spongebob... sluor pettok

VERSI INGGERIS

Are you ready kids "Aye Aye Captain" I Can't hear you "AYE AYE CAPTAIN" Ohhh... Who lives in a pineapple under the sea "Spongebob squarepants" Absorbant and yellow and porous is he "Spongebob Squarepants" If nautical nonsense be something you wish "Spongebob Squarepants" Then flop on the deck and plop like a fish "Spongebob Squarepants" READY Spongebob squarepants Spongebob squarepants Spongebob squarepants Spongebob…….squarepants!!!
Bio pun copy , tetap aku gelak haha . Anda mahu lebih ?! Hah pegi lah lawat fesbuk dia tuuuuu kat sini . Haha nanti hang bace la sendiri . Me bro yg satu tu takde fesbuk . Ada pun dia lupa password dia . Boleh dikatakan me bro both just speak randomly but their words are powerful . Aisemen haha ok itu je bukan crite luar biaso pun :D oh ye , ada jugak yg tanya fesbuk sy apa . Rasanya ada letak kat page admin tu . Anyway takpe laa . Ni hah fesbuk miraa :p kbai

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini