Tuesday, 5 February 2013

Pandamonium :3


Aum aum ! hehek ! i got a new baby :p comel tak dy ? eheh . Actually miraa dapat dy mase jenjalan ikut ngan mom and dad . Hehek . Jatuh cinta pandang ke dua xD fes tengok je tapi second time tu terus beli . Alahai comel ! TwT hehew rasanya kalau miraa bg kat buah hati miraa , dia suka tak ? >D hehe ! Mesty comot nanty baby miraa ni , Hahaha . Adoi . Dah gile kat spesis beruang dah skg ni :) ngehehe
Share:

8 comments:

  1. Salam... jemput join giveaway saya d http://www.rararoo.blogspot.com/2013/02/fabuloous-giveaway.html
    dan menangi barangan korean Cosmetic seperti The Face Shop, Etude House dan Tony Moly :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini