Pinky minky == bilik MH !

Views
Miau ^w^ hehehe miraa tergerak hati nak update pasal bilik miraa . Hehe miraa dah ubah susunan bilik miraa ni dua hari lepas . Tahu tak banyak sampah yg miraa hasilkan . Isk isk isk . Barang-barang lama semua masuk dalam beg plastik sampah yg super duper extra large . HEHE then then kotak miraa dah bertimbun-timbun macam gunung YUNO . Miraa kemas bilik miraa ni masa buah hati miraa busy . Kalau tak silap miraa masa tu dia kua dengan kawan dia gi waterpark ke apa tah :D

Hehe masa tu dia pulang petang then dia penat . Miraa decide lah untuk teruskan mengemas bilik ni . Hehe . Miraa takde patung yg banyak . Sebab dulu miraa bukan girly sangat . Patung CJ7 ada dua ekor kat atas almari tu tapi tak sedap nak peluk hehek . Miraa ubah kedudukan meja belajar ni dekat dengan window sebab kat sini je ada internet connection . Tempat lain lampu merah je >.< ! Geram rasanya . Hehe . Miraa jugak dah ketagih tengok cermin and jaga muka >_< !

Oh ye , miraa tak buka whatsapp buat masa ni . Hp miraa ada problem . Asyik betul main game haritu tak sedar jatuh dan di tindih meja T^T sedih LOL ! Haih dah lah penat beli hp tu . Umm so buat masa ni korang ask je lah miraa kat emel : miraahussin@gmail.com ataupun kat miraahussin_24@ymail.com . HEHE ! Insyallah miraa akan balas secepat yg mungkin :) Okay miraa nak edit blog orang dulu ^w^ !

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

4 comments:

  1. Replies
    1. heheheh terima kasih . tapi sebenarnya ane ad cantik :)

      Delete
  2. Cute nye bilik akk walaupun umur akk 18,tapi bilik cam 12 tahun :D Sangat suka!!! HArap2 dpt bilik cm nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin .. hehe atototot :p perli akak ke tuuu

      Delete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini