Rambut pesyen apakah ini?

Views
Assalamualaikum ^o^ aktif pula miraa post entry skg ni huhu ~ al maklum lah menghitung hari ni nak ambil result es pi em HAHA so tadak kerja nih blog je lah tempat bermain xD nak main kat rumah mu pk aku ni budak tecik ke ? :D huhu tah hari brape yg lalu miraa potong sendiri rambut miraa . Berah noh rambut ni == konon nak bagi nipis . Tapi alah malas . Then potong2 punye potong jadi ini macam :D

Style apa kah ini ? Nak kata cendawan , depan je yg cendawan . Nak kata pari , pun bukan . Haha alah bukan org tengok pun :p kat rumah je miraa tak b'hijab . wiwiiihi dan lagi , rasa rimas dengan rambut ddepan == pakai cekak pun sama jugak asyik menggangu mata miraa nak fokus edit coding haha . Pastu pastu pastu salu kacau waktu ngah makan . Isk == baik bagi botak je kan ? XD !!! Adoi ~

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

4 comments:

  1. hahaha.. cendawan.. hehe.. bgs2.. sntiasa brtudung k dik.. :)


    Jom tengok hadiah kat sini - http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/senarai-sponsor-yang-baik-hati.html

    Menarik x hadiah? Hehe
    Jom join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan terawal akan dapat 1pcs Sticker Fridge Magnet / 1pcs Button Badges dari @Cenderahati Akamika Gift. Dan rebut hadiah2 menarik yang lain.. ^_^

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe terima kasih :D

      Insyallah nanti sy join

      Delete
  2. Keh keh . Style rambut mcm apa tuh watak dlm cite naruto .. :P

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini