Thursday, 14 February 2013

Runny nose #arghhsick!


Assalamualaikum . Humm happy pun happy jugak , tapi bukan semua kegembiraan tu benar . This life is full of riddles . Eheh terlalu banyak tengok cerita omputeh lah ni sampai melalut terlalu extreme .  Yeah you do know that I’ve been busy these few days doodlin’ alone and being a moron in my messy room . Yesterday Jia told me that her sister-in-law dah delivered baby ;3 awesome .  Dah jadi mak cik dah kawan baik aku ni . HEHE . Berbalik kepada tajuk tu , buat masa ini miraa takdapat nak siap kan tempahan blog korang dengan cepat macam yg miraa buat dulu-dulu . Bukan saje miraa ada masalah kesihatan , miraa jugak asyik berpindah-randah kat rumah ni nak cari spot yg ada internet connection == sepanjang hari broadband sakai itu akan menjadi merah so maaf . Oh oh and one more thing , please please please invite me to be an admin to your blog . miraa akan bertambah menjadi malas nak edit bila pass or emel tu tak match .
Berharap agar hari esok lebih baik dari hari ini . Dan opkos berharap buah hati miraa call miraa TwT aum aum aum dan jangan lah label saya gedik bila saya dengan bf saya . bagi saya gedik ni hanya untuk perempuan ^*!@# hee ^_^ hati-hati dengan kata-kata anda tuu .. Saya cuma manja . Manja dengan dia seorang sahaja :p bakal imam saya kelak imageimage
Banyak benda berlaku cuti ni == hidung mengeluarkan cecair berwarna merah pekat yg lebih dikenali dengan darah . Hehew awesome tak ? :’p doakan hidung miraa ni cepat sembuh ea .. ngahaaa … btw btw lupa pula , petang tadi miraa ngan family kluar . konon rancang since last year lagi nak pergi pulau but sampai sekarang asyik tak jadi . masa belum cakap pasal pulau , cuaca bukan main sedap je . tapi bila kata nak pergi je , dah mula awan hitam angin kuat segala . hehew akibatnya , eheee miraa ada baby baru lagi TwT hehe tak tau knape asyik nak beli bear-bear je miraa skg ni . haritu panda . now Rilakkuma . Isk isk isk TwT macam budak-budak . ok lah . mata pun dah nak tertutup ni . mornite \(=O=)/ 
Share:

4 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini