Sahabat #untukSELAMANYA

Views

Assalamualaikum ^^ hehe comel tak chibies kat atas ni ? hehek . miraa sketch smalam mse tunggu buah hati pulang :') pk dia akan msg .. tak sedar pulak jam dah pukol 4 pagi T^T miraa bangun kul 7pagi tadi nah T^T takdak rehat yg cukup . Sepanjang tunggu dia tu miraa sibuk lukis-lukis ;A; teringat kat kawan miraa ..

Kat dalam kelas , since form 4 kitorang dudok sesame kat meje paling depan . bebetul depan ngan meje guru ehehe . Patuw kan kitorang kalau nak g memane mesty b'teman :3 hehe . miraa tak pasan yg lencana scola dan nama tu belum siap pun hehe . memang antara kami b'tiga ni , miraa yg paling kemetot == hehe jangann heran laa . dan dan dan bila nak bgambar , mesty miraa buat benda-benda pelik :p haha tutup muka , pejam mate , kembungkan pp haha tak pernah nak perfect :p

22 Mac .. ee rasa takut dengan tarikh keramat tu . tak sure la betul ke tak but me friend said tarikh tu result akan kluaq . hah ! rasa nak terjun dari langit bila dapat tau kuar cenggitu awal . kalau tak silap before ni upper April baru kluar . memang la tak sabar nak tunggu tapi tak ke awal sangat ? :'D rasa belum sedia untuk melihat takdir ku ini . HAHA . oky lah , sibuk pula post update == blogshop dot dot dot and me bro's blog belom lagi siap ni aghhaha . see yaa later :O ! oh oh dan nota penting ! ambil perhatian ! Jangan suka-suka nak copy or use chibies kat atas tu == haram !!! aku tidak merelakan ! :p

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

8 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini