Saturday, 2 February 2013

Sayang .



Assalamualaikum and hello everybody hehe TwT kay nak update pasai ni jaa . mana laa tau one day bila ada masalah , boleh tengok smula entry ni and senyum :’) hehe . btw comel kan dodol atas ni X) heee ! smalam miraa ngan buah hatii miraa calling hee tau laa :p semua org pun ada jugak bf yg nk d call . tp dia lain . bukan macam org lain hehe . he’s one of a kind .

Masa calling tu pula kan miraa ngah sakit tekak hehe . then caling2 from 12 tak sedar lak dah kul 1.53am! haha hebat :p hmm dy masih lagi kat n9 so calling tak leh lame sgt hee . but kan the next hour , kitorang masing2 nyanyi :’3 heppy yuno ! fes nak nyanyi ganti2 . dia nyanyi awal lagu tu then miraa nyayi korus … but tak adil la pulak mcm tu kan ? hee so miraa nyanyikan dia dulu … Sayang – Shae x’) sore mase tu betui2 huduh nak gile . tapi dia okay ja :’) dia takde pun gelak o kutuk hee TwT dalam hati nak je ckp “bee…cyg maksud kan sume lirik tuuu” haha tapi malu TwT heheheh then dia nyanyikan miraa . ngalir doe x'D sedap sore dy . iskk ! mmg bebetui syg kat dia :'3 hehe lagu dy nyanyi tu miraa pnh dga  but tatau kat ne and bila . egege . kay lah . nanti korang perli miraa lak :p babai hehhe
Share:

4 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini