Tuesday, 26 February 2013

Ulangtahun ke 3 #ZaenurAmira~


Assalamualaikum . huuu~ tadi miraa sibuk bukak airasia and guess what , 9 until 30 April ni ada promotion you all . Humm our 3rd anniversary this 24 . But TwT !!! YUNO what , tarikh tu dia ada kelas . Bukan setakat dia . Me mom keje . Me bro scola . Yelah kan , hari RABU . Memang kompem tak dapat pegi ;') bukan rezeki lah nak sambut heehee ~ 3 tahun tu kira normal lah bagi korang kan kaan kaaan ? :) hehe sakai kut aku ni hahaha . Pastuw-pastuw kan , dah ORANGE LIGHT from mom untuk pekse kalau ada promo for school holiday . Tadi tengok ada tapi tak se AWESOME yg bulan April :'c 

Tadi dah cuba-cuba untuk book . hehe selama ni teros je pergi beli kat AirAsia tu . Tadi dah hampir . Dah graduate xD ! So lepas ni boleh lah book teros kalau nak pergi mana-mana . Tepuk tangan sket xD ! So tadi dalam percubaan booking tu , miraa boleh pula gelak sorang-sorang . Kan kat sidebar AirAsia tu ada Depart then total payment and yg sampai pun sama amount . Miraa pegi tambah both . Bodo* nya xD pastuw masa nak buat payment tu sampai jatuh dari kerusi gelak-gelak .

Booking attempt tadi dah prinscreen , nanti mom pulang nak show off dan cakap "umi , nah . saya praktikal tadi" haha mesty lepas tu nanti mom akan suruh booking betul-betul xD ! Amin amin amin ! hehe kalau boleh nak pergi this 15 Mac or 22 Mac or even 29 Mac . "EH? Kenapa Jumaat?" hehehehe ! Ada banyak sebab . Antaranya , me bro n mom akan pulang dari scola awal . Lepaih tu , selang seminggu me buah hati akan pulang PJ . Ahaha pandai tak aku susun jadual ? :p lagi pun lepas ni tak sure lagi boleh terbang sana-sini sebab 20 Mac result SPM dah keluaq . Meby dapat masuk ke mana-mana ipt kan ? huhu ! Okay lah .. Ada lagi dua buah blog yg perlu miraa siap kan ;) Have a nice day
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini