Wednesday, 6 March 2013

AGENT LAMOR² DIPERLUKAN!



Mesti dah ramai yg tahu tentang produk kecantikan Korea ni kan ? Rumusan LAMOR² merupakan teknologi terkini dan termaju dari Korea Selatan. Selain daripada ramuan asid hialuronik, ramuan-ramuan lain seperti kolagen , vitamin C, sutera asid amino, kalsium karbonat dan 3 jenis Beri (blackberri, Kranberi dan serbuk buah elderberi). Keberkesanan adalah sangat memuaskan dimana nutrien-nutrien yang mudah larut dalam air boleh diserap terus oleh usus.

Pihak MHB sedang membuka peluang keemasan ini untuk orang yg berada diluar sana dan mungkin anda yg sedang membaca text ini untuk menjadi ejen LAMOR² secara percuma tanpa bayaran . Anda tidak perlu mengeluarkan sebarang modal kerana anda hanya perlu mempromosikan dan mengambil serta menyerahkan maklumat pelanggan kepada saya . Harga jualan di blogshop2 lain adalah RM200 sekotak dan dengan menjadi ejen LAMOR² , anda akan mendapat keuntungan sebanyak RM30 untuk setiap kotak yg dijual. Sekotak RM30, bagaimana pula dengan 10 kotak? 100 kotak? Wow! Jangan lepaskan peluang keemasan ini ! Kepada yg berminat anda boleh lah menghantar permohonan untuk masuk ke group LAMOR² dan menghantar maklumat anda ke miraahussin@gmail.com nama dan no tel diperlukan . Ini sedikit info mengenai LAMOR² ;


Ingredients:
Asid Hialuronik
•meningkatkan kelembapan kulit
•mengembalikan ketegangan kulit
•memulihkan keanjalan kulit
•meningkatkan fungsi hati

Sutera Asid Amino
•menurunkan paras kolesterol dan gula darah
•antioksida dan antivirus
•membaik pulih kelembapan dan ketegangan kulit
•menggalakkan rambut yang sihat dan licin

Vitamin C
•mencegah pigmentasi
•Memudarkan jeragat dan tompok-tompok hitam
•Menpercepatkan penyembuhan luka
•menguatkan saluran darah dan tulang

Kollagen
•memulihkan keanjalan kulit
•meningkatkan mutu rambut
•mencegah penuaan kulit
•Menguatkan kuku

Kebaikan LAMOR²
• mencegah kedutan
• memulihkan bentuk asal kulit
• memulihkan kemurungan wajah
• meningkatkan keanjalan kulit
• meningkatkan kelembapan kulit
• menolong megurangkan tekanan
• meningkatkan sistem imuniti badan
• Anti-kanser
• Anti-kencing manis

Penghantaran adalah percuma ke seluruh negeri Semenanjung Malaysia
dan RM6 untuk penghantaran ke Sabah, Sarawak dan Labuan .

Testimoni-testimoni pengguna ;






Share:

4 comments:

  1. Replies
    1. sperti yg sy nyatakan diatas :) RM200 sekotak dan mengandungi 15 sachet .

      Delete
  2. sis ? x dpt pon buka group to . masi aktif ka ??? klu masi , bole chat kat shoutbox sya .

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini