Belajar memandu ? News : Offer iphone5 !!!

Views


Assalamualaikum . Hehe harini miraa ikut dad turun g scola mom . Prasekolah yg miraa citer kat fesbuk tuh haha . Knp pegi ? Sebab mom ada meeting and mom lak suh dad pasang Astro kat kelas tu . Haha awesome kan budak kelas me mom ? Pagi-pagi dorang akan bersarapankan katun kikiki tapi tadi kena tunggu lagi 3 jam . Heh lari topic . Okay rasa nak lompat tinggi-tinggi sebab esok dah mula blaja bawak krete haha . Yela , tahu tak tadi miraa jalan sejauh 2KM untuk beli barang-barang “special” x’D

Hehe untung kawan kite sorang tu tau . Haha . Knp ? Nak tunggu dia sendiri update nanti :p nanti dia update , kite update gak haha . Suwit yuno xD ahai tak sabar ! Haha . Oh lagi sekali lari tajuk haha . Ok citer pasal bawak krete hehe . Tahu tak tadi miraa dah gatal dudo tempat pemandu xD da lepas dah hand break . Tapi teros cancel . Jalan kaki jugak akhirnya haha . Kalau miraa ni lelaki mesti miraa brani kan ? Haha tapi nasib baik tak menggile tadi . Masa miraa jalan tu miraa nampak polis trapik . Aww . Gile gelak terus haha .

Then sepanjang berjalan lagi tadi boleh pula miraa malu-malu ngan buda scola smkmp haha .. Rasa segan bila dorang tengok miraa . Hehe then after bjalan 2 km tak termasuk selok belok lagi , miraa jalan agi smula sebab nak g tempat krte tu haha . Miraa pk dad takde kunci krete . Rupanya ada . Nah ~ Hilang 2 kilo haha T^T sadlife . Pastuw dad jumpa dr . Huewwwee kite dudo krete edit blog then donlod music tetibe lappy mampuih xD ! Bosan . Yeah I know . Then me g amik iphone4s yg Asha order then ask dad g tempat Asha keje . Hehe tekejut jugak minah ni bila aku bagi dia bakul ijao . Dia tengok dalam ada i-pong punye kotak . OMG ~ mungkin dia nak pengsan sebab terkejut haha .

Oh just for you gais yg singgah blog ni , miraa bagi offer RM300 untuk seketul iphone5 . Putih ada 1pcs , and hitam ada lagi 2pcs . So sape nak boleh msg miraa 0178174610 . Tapi tak nak lah jawap soalan ni ;
1. ori ke ? : tak bukan ori . Buatan china.
2. fullest ke ? : yes ada charger , earphone , USB , manual
3. Postage termasuk ? : tak . Add RM10 ye untuk postage ;) tak kira ke snanjung o sbh/srwk
4. Ada warranty ? : sayang , its not original so takde warranty .
5. macam ori tak ? : Alhamdulillah yg ni design sama mcm ori sbb dari charger ke tempat masuk sim mmg sama dengan yg ori dan casing iphone5 pun muat .
6. Ada android? : macam yg sy kata , bukan ori so takde android or appstore .

Oh ye , Samsung Galaxy Ace pun ada yg tu RM350 . Yg best tentang tu apa ? Dy ada android. Pape pun msg je miraa ye ? Jangan tanya soalan sama pula == hee okay now nak dancing like monkey dengan lagu Kesha-C’mon ! Hahaha

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini