Border comel sekeliling blog .

Views
Assalamualaikum . Ada yg bertanya tentang body border blog saya ni so saya nak bagitau that saya ada buat tempahan untuk ni . Jangan salah faham . Benda ni tak sama untuk semua template . Dan tolong lah jangan jadi kurang ajar membuka p.souce saya . Tak perlu lah saya nak bagi nama penuh awak tu kat sini ye ? Maaf kalau saya menyakitkan hati . Tapi saya pun ada perasaan jugak dan saya tahu itu hak saya . Jadi lah matang sikit . Jangan nak cari nahas . Sekian harap maklum .
Yg berminat tu boleh mesej kat facebok saya : http://fb.me/miraahussin

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial