Friday, 22 March 2013

Dalam proses ! #segmenMH2013

Assalamualaikum dan salam sejahteraaa :) hee nampak tak lukisan atas ni ? Haha sangat sangat tak kemas . saya tahu :p saya tengah siapkan doodle2 korang tu so hope korang sudi tunggu hehe . Macam2 miraa tulis kan kan kan kan ? Hahaha . Ok tu je snanye nak tulis :p
Share:

2 comments:

  1. ok la tuu...cik siti baru nak lukis pun, tangan da terketar ketar...hehe

    ReplyDelete
  2. wow ! doodle sy sdg diproses . haha , sorry kalau permintaan trlalu banyak.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini