Doodle couple #tempahan

Views
Huhu ! Another doodle order done ;) hehe miraa dah kata miraa tak pandai nak buat doodle lelaki but me got good complimentary from her TwT alololo suweet kan ? haha memuji doodle sendiri walaupun tak betui . Hehe jangan korang brani-brani nak ambil . Kalau nak , boleh tempah . Tiada masalah dan hati yg akan sakit ;)

Hehe tekan je butang HIRE ME! kat atas tu ye ? hehe kat situ mira direct kan terus korang ke fesbuk untuk semak senarai harga untuk doodle dan juga edit blog also yg lain-lain blog service . Okay lah thats all .. Hee back to work <3


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini