EMERGENCY CALL #maaf

Views

Assalamualaikum .  Maafkan saya atas segala kelewatan dalam membuat dodol segmen . Line Maxis kat kawasan saya sangat-sangat mendukacitakan . Dah lebih seminggu kut masalah ni tak nak berhenti . Waktu 12-6am selalunya line ada . Tapi skg ni tak sampai pun 5 minit , dah hilang semula . Me mom and dad siap tuka nums sebab takut ada emerg. nanti . Buat masa ini saya akan bercuti daripada mengambil tempahan blog sebab taknak nanti dituduh saya makan duit korang dan tak buat apa-apa pun . Saya hanya akan membalas msg melalui email je la lepas ni :’) huhuu ..

Bf? Yeah saya rasa sangat-sangat bersalah kat dia sebab msg patuw stop . msg pastuw hilang sehari dua . Rasa nak campak enfon ni . nasib lah baru :’p dulu dah pernah beli DiGi , now beli celcom pula . tapi makan banyak sangat kdt . itu satu daripada kebencian saya . maiigad T^T saya rasa macam berjauhan yg sangat-sangat jauh pula dengan si dia . macam berada diluar negara dimana nak call/msg pun susah sebab mahal . dan rasa macam kosong . yeah itu yg saya rasa . KOSONG ! Bekalan elektrik takde dan line hilang . itu saya boleh terima sebab bila dah ada letrik smula , line pun ada . ini letrik bukan main lagi power tapi line takde . why so real T^T ! benda ni dah berlaku dua kali dah untuk tahun ni . apo kono dengan meksis ni ! T^T !!! hwarghh ! #cry

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini