Flash player | Kawan

Views


Assalamualaikum . Kikiki . Jangan terkejut dan jangan salah sangka . Miraa Hussin IX tu memang akaun miraa pun . Muahaha . GC miraa tak updated so flash player tu pun menjadi penghalang untuk miraa buat kerja . Tak dapat nak download video for projek multimedia me bro , tak dapat nak bukak message fesbuk dengan laju . Tu pun kena melalui emel . Dan lagi menyakitkan hati . Takdapat nak edit blog . Bio betui kan ? Memang .

So tu la punca kewujudan fesbuk baru . Kenapa IX (9) ? Hah . Sebenarnya lebih 9 dah akaun yg hilang . Haha dulu masa pegi CC dengan Asha , miraa ada buat akaun . But then heppy-heppy sukan kat scola , bila dah pulang pass lupa . Pastuw masa fom 2 dulu ada banyak tapi tah apa masalah lupa pass juga . Then pom 3 ada fesbuk Click Here . Bukan pasal pass lupa . Tapi akaun tu kne buang == entah pula macamana boleh hilang . Then buat lagi buat lagi sampai lah ke Angry Miraa . Tu bukan lupa pass . Tapi deactivate sebab takut nanti banyak mencarut atas sebab-sebab tertentu . Kemudian Miraa Hussin yg di block brape lame tah sebab banyak sangat share link dan akhir sekali Miraa Hussin IX haha . Ada tergerak hati ni nak buatkan Mr.Sayang tu second acc but nanti orang ‘tu’ kata kita ni terlalu mengawal bf kita . Eh bio ah == haa then tadi melamar kawan baik kite name diyer Fatin Izzati . Alaaa kawan kite yg popular tu . Dia lagi popular dari kite xD ! hihihi siapa sangka begitu ramai yg melamar beliau berhari berminggu bertahun tapi tak berjaya , dan saya yg tak punya apa-apa dengan satu ucapan dah berjaya dan diterima olehnya ? Oh jeles la tu kan ? kikiki pastuw tadi chat lagi dengan best friend kite pasal ‘’sesuatu’’ dan cerita itu sungguh menarik sehingga membuatkan saya jeles . Oh kawan , awak begitu …. Hebat ! XD
“Kami buddyz . Takkan terpisah”
Line pula membuat taik dan miraa pegi umah uncle beli cola . amik ais banyak-banyak minum sikit-sikit . apa ? =.= cahaya broadband menjadi merah semerah padi .. ahaha ambil keputusan untuk tengok tb . Yeah pada masa yg sama mesej Fatin . Citer3 punyer citer , boleh pula citer pasal kawen . Aha . Miraa kte yg nanti miraa kawen miraa akan pilih tarikh yg sesuai dan ada promosi tiket kat AirAsia . Oh my gosh . Mungkin miraa patut buat giveaway ticket ke sabah bila nak kawen nanti kan ? :p Insyallah kalau ada jodoh dan dimurahkan rezeki ^w^ doa kan la kitorang akan berkekalan . Eh eh jauh melalut :D !!! Izinkan saya mengundur diri untuk pegi menyelam dalam selimut dan bermimpikan makan cheese cake . Assalamualaikumm -o-

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

3 comments:

  1. Banyak gila akaun fb dia, hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe banyak bukan sebab ppular . tapi bnyk akibat pelupa xD !

      Delete
  2. Kak Mira, ada fb kan ?

    salam . minta tolong boleh ?
    Tolong like page ni : www.facebook.com/burgerbakaq

    Lepas tuh, WAJIB LIKE PHOTO NI :

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=461399603933702&set=a.456573451082984.1073741828.438953349511661&type=1&theater

    PLEASE :(

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini