Freebies: Couple doodle bersenam? Kut ?

Views

Assalamualaikum . Hihi ! Asyik tergendala je miraa nak update freebies nihh . Isk . Tahu tak miraa pengsan teros after QTI tadi haha . Penat T^T hah itu bukan persoalannya skg . Muhuhuhu miraa ada buat drawing haritu tapi asyik tangguh je tu lah baru skg baru nak update . Hah mari mari mari ambil couple ni kalau korang nak . Maaf naa rambut si jejaka agak serabut x’B ! Maklum lah tak tahu buat rambut lelaki ni .




Tahu kan nak ambil macamana ? Tekan ctrl dengan yg korang nak kan . Amaran lagi sekali , jangan mengambil dodol saya untuk kegunaan freebies blog anda ! Kalau nak sangat buat freebies , pagi buat sendirik == ! ni nak kata awak punye pulak . Saya tahu dodol saya tak comel . Tapi jangan lah nak ….. errghh ! Aku tumbuk muka kau xD hehe bayangkan Johan yg jerit muekekeke insyallah lepas ni miraa upload lah pulak yg preheir :p


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

11 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini