Freebies: Cute and colorful background

Views
Assalamualaikum . Miraa dah lama tak bukak GG and tadi nampak beberapa background yg mungkin korang akan suka . So miraa rajin lah buat entry ni hihih . Kalau korang ambil jangan lupa tinggalkan komen . Penat tau nak ambil URL gambar-gambar ni . Hoho ! 

http://sl.glitter-graphics.net/pub/658/658645chjnyww8ey.gif

http://sl.glitter-graphics.net/pub/2730/2730267baqumpdcd2.gif

http://sl.glitter-graphics.net/pub/2736/2736941xyjm2i19r0.jpg

http://sl.glitter-graphics.net/pub/606/606506ynkjl9iq9c.gif

http://sl.glitter-graphics.net/pub/2732/2732134jniv88k07n.png

http://sl.glitter-graphics.net/pub/1541/1541948bhzggfun9e.png
http://sl.glitter-graphics.net/pub/658/658665yqp193hnvh.gif
http://sl.glitter-graphics.net/pub/960/960924wm6l862838.gif
Kalau boleh , jangan lah nak re-freebies semua benda yg miraa bagi free kat blog ni . Tak suka lah :)  

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini