Freebies: Doodle main skipping

Views
Assalamualaikum ^_^ dah lama kan miraa tak berdoodle >.< hehe tengah sibuk siap kan blog tempahan dan juga doodle tempahan sampai lukisan berterabur kat bilik xD haha so kali ini miraa ada buat ni . But a bit weird kan ? yeah I know haha . Why buat main tali skipping ? Umm sebab few days ago miraa bermain dengan benda tu dengan adik miraa xD okay jujur susah sebab badan bam-bam . Haha pape pun korang tekan ctrl smbil tekan kat pictu yg korang nak kan tu untuk saiz yglebih besar ye ?



Harap korang faham dengan syarat-syarat penggunaan doodle2 miraa ni . Read kat tab Doodle4u tu bagi yg ptame kali masuk ke blog miraa ni k ? Haram untuk direfreebies .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

8 comments:

  1. comey .... teringat masa darjah 3 dulu . main tali skipping dengan lagu yang kami cipta . Skipp , skipp , skip the pink ! haha , serious ngarott

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha okay sambil dengan lagu xD cbe kalau sedang nangis . *mepek jap

      Delete
  2. thanks awak...cantik..awak mnx izin guna doodle awk ye.. :)

    ReplyDelete
  3. saya minta izin guna doodle ya.. trima kasih :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini