Wednesday, 27 March 2013

Giveaway Camera Canon?? OMG !

Hok aloh ! haha eh eh lupa , Assalamualaikum :p hihi ni miraa nak bagi korang bulat mata kejap . Miraa akan melansungkan ga ni nanti , eh eh jangan tekejut dulu . ini actually tabung bukan betul2 pun kamera . bila dah siap semua doodle untuk segmen miraa , miraa akan update ni ya ? eh cakap macam keling dah xD ! gini , miraa selesaikan dulu hutang dodol kat yg join segmen tu nanti baru miraa mulakan ga ni ya ? mungkin masa cuti scola Mei sebab ramai boleh join kan kan kan ? cuti seminggu ni tak sempat tu nak buat apa-apa :3 hehe ! okay thats all . bai #mesti sakit ati tu baca :p
Share:

14 comments:

  1. Bulat mata kjap, smbil dlm hati ckp. "wow! boleh la aku merasa dslr." then bace entry, LOL itu tabung k tabung. whatever la, asal buat ga tu time cuti skola. kite duk hostel. uhukuhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe mesty sakit aty kan kan kan ? :D hehe memang merancang untuk buat masa cuti pun

      Delete
  2. Terkejut baca tajuk.. Hehe
    Tak sabar pulak nak tunggu GA Kak Miraa~
    Goodluck! ;)

    ReplyDelete
  3. sakit hati gak lah. haha buat sendiri ke tabung tu? rajin~~

    ReplyDelete
  4. okehh ! nak join nak join ! tabung pun tabung lar !! hihiii

    ReplyDelete
  5. Wahh.. comel lah tabungnya. Tak sabar nak tunggu. Lekas-lekas lah buat GA tu. Hehe.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini