Sunday, 3 March 2013

Grenade - By Miraa Hussin

Atoitototot ! xD mesti bulat mata korang tengok tajuk tuh hihi . Actually bukan miraa nyanyi pon . Miraa berjinak-jinak ngan kibod ni :3 hehe dah lama jari tak main . Just fyi , miraa takde pegi ke kelas piano macam korang ToT ! Miraa keluaran Virtual Piano jekk . Hhehe ! Korang pause kan music blog ni dan dengaq laa ~


Komen ea xD ! Tak yah la komen jahat2 .. Miraa kan dah bagitau miraa xpnh ke kelas piano :p
Share:

1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini