Saturday, 16 March 2013

Perkara lepasan .



You might say “aww suwit nyer!” and “wah comey nye!” or even “alala hepy nye dorang”. Nahh you can say that pretty words to the owner . Ini tempahan but dia takde bagi pula link blog dia ;) hee sweet memang sweet tapi siapa sangka saya buat doodle seperti itu T^T

Cukup lah dengan penderitaan , aisesesh xD ! Tak tahu lah kenapa muka doodle lelaki itu seakan-akan mirip seseorang . “Siapa makan cili , dia merasa pedasnya” eh sory peribahasa kita tak betul . Dengan baju taris putih biru . Ee == I started to hate my hand now . Dengan gula kapas konon dating kat funfair . Alahai . Dulu dulu dulu . Takut noh Mak Jemah . Tahu lah kita tak ada buat salah . Tapi , hah taip serupa keling . Takut disalah anggap okay kita undur diri dulu . Bai bai .
Semoga sentiasa berbahagia disisi orang yg tersayang . Biar lah perkara lepas menjadi pengajaran dan maju kehadapan dengan gembira . 
Share:

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini