Setiasmile #segmenMH2013

Views

Assalamualaikum . Huhu ! Ini fes time buat doodle lelaki muslimah . Err hehe . Dan masa pembikinan doodle setiasmile ni kan , miraa mintak dad yg buat kan serban dan jubah tux D ! Miraa tak tahu buat . Actually keliru jubah ni yg mana dan serban ni yg mana hahah . Dan akhirnya doodle ni jadi begitu tinggi :D ! Sempat lagi ask dad , “ba , org pakai jubah nampak kah seluar dia?” and my dad ans “ada . tapi didalam” haha what ?? Garu kepala seketika . Haha and mom pun nyampuk “haha memang la bah seluar didalam. Nampak sikit saja klw pakai jubah” .

Eh eh termengarut :p hehe ini doodle untuk setiasmile ;) maaf miraa tatau pulak nak buat lesung pipit tu macamana . Dan tadi tengok tema blog biru hitam so buat lah jugak doodle ni ke biru hitam . Hee hope you’ll like it ! ;) Open in new tab kalau nak size besaww

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini