Thursday, 28 March 2013

Sony XPERIA SL

Assalamualaikum heee...  pagi tadi miraa bangun dengan muka yg sangat comel mcm panda tak mandi xD hehe then mom ask pasal enset..  Tak lama kemudian ask pasal baju raya..  Hee kua la konon nak pegi beli kain.  Huhu!  Miraa beli corak cheetah gitu hahaha dan vintage flower gak..

Patuw mom ajak g Senheng but sume tak mnarik.  Samsung Note 2 maybe but mana lah mom nak belikan hahaha..  Tapi senyum seakan nak belikan. Hehe then pegi Megalong dan nampak lah sekumpulan XPERIA.. OMG sungguh lah comel x3!! Dan tahu tak,  me mom pun beli gak haha fes nak xperia tipo but then g tuka beli xperia e.  Miraa beli xperia sl j.  Tp agak menyakitkan hati sbb nums tu xnk setup tenet!!  Tpakse beli maxis.. Then tringat kat buah hati..  Klw maxis kt umah bukan ad line then terus beli celcom agi.. Huhhh penat

Tapi agak sengal sket kedit awal2 dah hilang haha.. Any guide for xpax user?  Heee ad x mcm maxis active10? Gahaha sakai skejap >.<!! Saya sayang umi saya!!!  Huhu begitu jugak dgn baba dan adik-adik saya..  Tak lupa kt bf saya gak hehe dah baii ~ terlebih mengarut huhi

Share:

12 comments:

  1. sony xpria ni kmera nya bagus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup sangat bagus.. Hehe tu contoh gmbr.. Tp 2 mp j klw use yg 12 mmg xdpt upload besa sgt haha

      Delete
  2. Replies
    1. Huuu RM1129 kalau x salah.. Heehe resit kt mom

      Delete
  3. Replies
    1. Hehe yup mmg bes sbb cmre n display sgt HD haha

      Delete
  4. wow..bestnya...color pink!! lagi tue..cantikk..^^

    ReplyDelete
  5. mira , gunalah digi buddiez :) FREE je ..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini