Tuesday, 19 March 2013

Tak kenal erti putus .


Assalamualaikum . Hee awal kan miraa bangun ? Hee nak tunggu solat subuh actually . Tadi calling dengan Mr. Sayang . Ha ah memang dia kat poli pun tapi tadi ada free time sket . Housemate dia kat lua .. Nehehehe :’3 yeah saya memang betul-betul cintakan dia tak kira apa orang kata . Eh tadi miraa diperli pula :D “manjenye” ahaha kay siyes nak ngamuk >.< ! Tapi biasa la tu . Hehe :’)

Putus? Oh my gosh . Simple word , but surely can make you suffer for the rest of your life. Bagi yg siyes lah . Kalau setakat bersama untuk fun , baik campak pegi laut je . Kalau kite sayang orang tu , lepaskan dia pergi . Then what ? Tengok org yg kite sayang dengan org lain ? No way! Na ah ! =A=! Those quotes doesn’t mean anything to me . I have my own quotes . Putus bukan lah penyelesaian bagi semua masalah . Selagi masih boleh , cuba untuk perbaiki . Hee saya mengaku yg saya juga manusia biasa yg tidak terlepas daripada kesilapan . Tapi saya akan berusaha memperbaiki diri saya untuk masa depan yg lebih bahagia :D ! Kita ni kan , tak boleh jugak jual mahal sangat . Mahal sangat orang akan takut dan lari dari kita . Sesuaikan dengan ekonomi , eceh .

To my sayang , saya akan cuba untuk memperbaiki diri saya ni sebelum saya jadi istri awak nanti ;) hee awak pun tahu kan yg awak nombor 1 didalam hati saya ? Nombor dua .. dan juga nombor 3 . Hehehehe mimpikan saya ya ? :D egegege ! Entry sejuk di pagi buta :D miauu ! Itu sahaja . Sekian .
Share:

4 comments:

  1. selagi kite bleh baiki hubungan kite , kite berusaha laa yg terbaik . putus tuu perkataan yang paling bahaya tau .

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini