Wajah baru Miraa Hussin's blog ?

Views

Assalamualaikum . Huhu ! Quick update . Entry kepagi-pagian :B apa pendapat korang kat blog miraa skg ni ? Kikikiki sebab nak jugak merasa header muka sendiri . Hahaha dan jadi lah tema kebudak-budakan walaupun saya tahu saya bukan budak-budak dah . Miraa dapat idea ni dari ... emm entah lah malam tadi keluaq idea ni nak buat lah terus sebelum hilang :p Miraa ada jugak cuba letakkan doodle couple tu tapi rasa macam terlalu banyak dah benda . Then miraa letak fb n oso tweet dan insta username kat situ . Ramai kan yg nak buat fake-fake ? Huu .. . Eh eh ~ Miraa dah siapkan lagi 6 ketul doodle untuk segmen tu :3 tapi belom upload . Nanti miraa upload ya ? Hehe thanks kat korang yg sudi join ;)

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

15 comments:

  1. cantiklah header baru. hehe :D

    ReplyDelete
  2. jom join :)
    http://farsyawidodo.blogspot.co.uk/2013/03/segmen-waiting-for-birthday-by-farsya.html

    ReplyDelete
  3. akq saya ad order sesuatu . ce tengok gamba nie.--> http://i1304.photobucket.com/albums/s528/Izzati_Sahabudin/oder_zpsbb2560bc.jpg ,<-- .

    ReplyDelete
  4. cool ! terserlah kecomelan blog miraa :3 syeasly :D

    ReplyDelete
  5. comel ! btw kak mira , boleh tak post kan gambar rainbow tu , saya dah lama cari rainbow macam tu , tapi tak jumpa :(

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini