Sunday, 3 March 2013

Wangbi = Puteri #saya!!!

Assalamualaikum hihi nampak tak beribu picture gedik diatas ni :3 hehe and semestinya korang nampak palang hitam putih itu kan ? Ngee miraa dah mula berpinano kembali . So memang sah lah blog akan menjadi semakin bersarang . haha actually takde lah menghabiskan masa ngan kibod tu . Sebab menyakitkan hati juga bila tekan key yg salah . Oh and mesti ada yg dah dengar miraa main piano tu hihi =w= tahu lah tak sehebat korang .

Tapi tak patut kot korang nak bandingkan kemahiran korang tu dengan miraa . Why ? Miraa ni skali pun tak pernah masuk ke mana-mana kelas piano . Semuanya miraa blaja kat tenet ;)  Virtual Piano yg banyak bantu miraa . Korang boleh tekan sini kalau korang nak tahu apa tu VP . Hehe miraa since form 4 kut start tusyen kat situ xD haha korang cuba pasang speaker kuat-kuat , baru lah rasa macam main piano sebenar haha . 

Tapi mungkin a bit strugle kalau nak pindahkan ke kibod sebenar . Sebab key kat komputer dengan kibod betul-betul tak sama kan ? Hee practice more :p miraa pun masih tersekat-sekat lagi ni haha . Memalukan betul . But I'm not hopping too much cause I .... do the pianoyying when I get bored only hehe ! Takde sampai tahap nak pergi jadi macam Yiruma . Oh my gosh :p hehe . Nnti miraa munculkan key PIANO kat navi miraa tu and korang boleh dengar sendiri antara lagu-lagu yg miraa mainkan xD hehe

Thats all ;p korang mesti master dalam hal lagu-lagu ni kan ? Nyanyi meh , duet haha tapi maaf tune kibod miraa lari sana-sini hihihik ! Have a nice day ! *Blog ni akan penuh dengan vid pinano haha* . Bye


Share:

5 comments:

  1. actually mira...mira seorang yg sgt berbkat...mula dri bwh x pew dik...sbb CM pun penah main piano n keyboard...bkn snang...susah...tp klau slalu practice x de mslah ann.. keep it up dear... :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini