Ahnees

Views
Assalamualaikum . Huhu comel kan kawan miraa . Everything about her is cute . Miraa mula kenal masa pom one . Dulu pom one gak kitorang duduk bersebelahan je . Selalu story mory . Haha . Bila miraa pergi kantin , mesty dia kirim kuih piang . Ahoho . Tapi pernah jugak lah sekali tu miraa pergi kantin tak bawak dompet . Dia panggil2 tapi miraa tak pandang blakang sebab mesty dia nak tambah barang lagi xD tapi dah nak dekat kantin , tengok dalam poket dompet takde . Nah masa otw pulang kelas tu dia gelak dari tingkap sambil tunjukkan dompet miraa . hahaha .

Memang dulu rapat dengan dia . Tapi yelah , masa tingkatan empat kan dah berlainan kelas . Huhu dan baru semalam memberanikan diri tegur dia x'D masa membuatkan kita berubah . Tapi nasib baik lah dia perempuan , kalau lelaki mungkin dia dah tak ingat nama miraa ni o siapa miraa gagaahhaha lelaki kan slalu akan lupakan je orang T^T sad life . Haha ...

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

5 comments:

  1. susah nak cari kawan yang betul betul ada dengan kita even dah lain class/sekolah ;')

    ReplyDelete
  2. promote kawan ni...cute2.. xpe...janji tegur...kawan biar byk taw

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini