Busy? Woaaa life ==

Views

Assalamualaikum . Humm nampak nya dalam minggu ni dan seterusnya miraa akan busy menyiapkan doodle doodle doodle dan tempahan edit blog . Tatau pula nak hujung bulan akan ramai tempah . Bukan main lagi dok goyang kaki miraa awal bulan tak edit blog kan . Aum . Dan smalam pula dahh menggila depan laptop buat kiyomi haha tahu lah tak comel . Tapi bosan tak tahu nak buat apa . Dan smalam pun memang sakit hati line hilang . Tak tahu apa masalah until 9PM baru line celcom ada . Isk menyakitkan hati betul . Now ngan tunggu kain lagi habis berputar dalam mesen basuh . Haha ada dua round . Kain seluruh rumah ni masuk kat dalam . You do know that I'm still menganggurkan ? So mungkin masa ini je lah dapat edit dan doodle doodle . Kalau dah masuk ipt nanti memang sah tak leh online selalu . Macam Nabihah Khri and Lyssa Faizureen . Hehe . Sunyi dah blog akak bedua ni :'(  Miraa slalu masuk sana untuk baca entry . Hehe . Best ap . Pastuw skg mmg miraa dah jarang sangat bw . Tatau pun perkembangan blog orang lain . WhatsApp pun skg bunyi untuk tempahan je . WeChat pula selalu miraa guna untuk msg besti-besto miraa . Alahai . Tu pun dah hampir kekurangan idea nak tulis apa . Hahaha . nak add ? Sure . ID ; miraahussin24 . Miau miau miau ! Lagi satu miraa rasa nak bela seekor kucing :'( bosan jugak hidup kalau tak ada haiwan peliharaan . Nak dapatkan Guinea Pig tapi tak tahu dah kat mana nak dapat . Asyik habis je skg ni kat pet shop area miraa . Nak bela ikan , malas pulak nak tukar air . Haha . Dulu ada ikan emas . Dalam sebulan je hayat dorang T^T tak tahu apa masalah . Air tukar pun hari-hari . Emm . Lagi satu , miraa hampa sikit sebab tak dapat nak sambut ulang tahun yg ketiga dengan dia :'D dia ada exam . 23 start dan seterusnya . 24 April ni hubungan miraa dengan si dia dah masuk tiga tahun . Alhamdulillah masih lagi kami setia dan saling menyayangi antara satu sama lain . Aisemen . Hehe :'3 hopefully nanti dapat denga dia cakap on that date . Memang lah setiap malam denga dia wish nite , tapi nak jugak dengan on our happy day tu . Hihik anything can happen . Mana lah tahu subjek haritu nanti susah kan ? Alaa banyak nye miraa bebel . Ahaha . Okai now mesen basuh dah berhenti . Nak sambung keje . Hope korang sudi tunggu ya X') have a nice day .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini