Contest Header Saya Paling MELETOP! BY : Anis

Views
Assalamualaikum . Sekian lama tak join contest , nak jugak buat entry pasal contest . Kali ni nak oin pasal header pula . Yela dulu join , header bukan main lagi kalerpul . Haha so belum lagi ada pernah join dengan header baru ni . So nak jugak test power . Kut-kut dapat lens or hijab :p best jugak . Huhuu . So ini lah header saya . Boleh nampak kat situ ada miraa dan buah hati miraa >w< ! Aww haha . Eh miraa dah ikut semua syarat . Klik sini untuk bukti . Hehehew . Hope menang >D pada yg nak join klik banner atas tu .



Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

  1. cantik header... gud luck..

    http://sukahatiecha.blogspot.com/2013/04/contest-header-saya-paling-meletop-by.html

    ReplyDelete
  2. Hye, aida singgah dari contest yang sama, gudluck ye ^^

    http://strawberrydancokelat.blogspot.com/2013/04/contest-header-saya-paling-meletop-by.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini