Friday, 26 April 2013

Contest Precious Prince and Princess

Klik kalau nak join

One , I'm a Malaysian . Two and three stated here . Four , done . Five, six and seven done . Hehe yg six malas sikit ~ Eight ;

Blog Miraa ni .... Boleh dikatakan Astro . "Macam-macam ada" haha . I'm just being my self . Tutorial , tips , food , personal , travel . Everything lah . Tema pink sebab saya perempuan . Doodle header tu cukup untuk menggambarkan kebahagiaan saya . Sometimes when I sad , I'll uploads piano vids to this blog . See ? Macam Astro kan ? Bukan tu je , blog ni jugak sumber pendapatan saya memandangkan saya masih lagi menunggu keputusan untuk sambung blajo kat mana . One thing for sure , saya mengantuk skg =A= aha

The gifts;
One; Tribal Shirt for Boy. Tribal Shawl for Girl.
Two; Superman Shirt for Boy. Superman Long Necklace for Girl.
Three; Top-Up RM 10 for celcom/maxis/digi user only.
Saguhati 3 orang; Top-up RM5 for celcom/maxis/digi user only.

Saya sebenarnya tertarik kat semua hadiah . Itu pasai join . Kalau boleh nak je semua . Haha . Korang join lah ye ;)
Share:

6 comments:

  1. Your comment have been accepted. Good Luck dear :)

    ReplyDelete
  2. datang dari contest yang sama ;)

    http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/05/contest-precious-prince-and-princess.html

    ReplyDelete
  3. iz dtg d segmen yg sme heheh

    http://nuraribahizni.blogspot.com/2013/05/2013-contest-precious-prince-and.html

    ReplyDelete
  4. good luck

    http://www.iuzira.com/2013/05/contest-precious-prince-and-princess.html

    ReplyDelete
  5. datang dari contest yang sama =)

    http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/05/contest-precious-prince-and-princess.html

    ReplyDelete
  6. Singgah sini dari contest yang sama :)all the best :)
    http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/05/contest-precious-prince-and-princess.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini