Freebies: Cursor comel 1

Views
Assalamualaikum . Ye . Dah berhabuk blog ni . Entah knape mood nak update blog dah makin hilang . Mungkin kah ? :/ oh oh oh  ini ada freebies . Mungkin ramai dah tahu tapi nak jugak buat freebies . Sebab nak pelbagaikan dalam blog ni dan jugak "Sharing is Caring" . Korang pilih-pilih lah ye ;
Pink Diamond

Angel Wing Heart

Heart Chat Bubble

Tiny Book

Tiny Finger Point Hand With Heart

Tiny Star

Tiny CD
So here's how it works . Korang tekan sini untuk tutorial pasang cursor kat blog ya ;)

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

9 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini