Thursday, 4 April 2013

Freebies: Doodle bunny girl manja !

Assalamualaikum heheh dah asyik doodle segmen je kan ? hee korang taley amek pun kalau untuk segment tu . Btw ni ada dodol comel lote haha puji karya sendiri jap xD hehe ada yg minx miraa buat dodol ni untuk prebis hahah so here it is . kalau nak guna boleh ja tapi jangan lupa credit to me . tapi kalau guna untuk freebies korang , miraa taknak ye :') huhu hormati saya . hahaii hope korang suka . kbai




Share:

26 comments:

  1. alolo comelnya dodol ni..nasib baik tak ley makan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha nanti miraa buat yg boleh dimakan xD

      Delete
  2. COmeiii kaler pink tuuu ! :DD

    ReplyDelete
  3. xixi akak mira doodle in yang saya nak.thanks;;)

    ReplyDelete
  4. atoto...comel giler!!! sye ambil

    ReplyDelete
  5. tomey!!!! Sya nk ambek bole?

    ReplyDelete
  6. Miraa :) lia ambik untuk buat banner ye. tq

    ReplyDelete
  7. kak, sy amik eh.. nk simpan dlm file.. :)

    ReplyDelete
  8. cutelah...akak saya amik satu tau...;)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini