Wednesday, 17 April 2013

Freebies: Kucing comel macam kat blog Miraa Hussin 1

Assalamualaikum . Makin ramai yg tanya dan makin ramai yg curi == sakit hati den . Tak pandai sabar ke ? Miraa sibuk cari lah ni  Grr . Lupa lah mana miraa dapat . Ni nak ambil teros lak tanpa kebenaran . Geget kang korang satu-satu pakai gigi k9 . Haha . Okay korang suka gila kan tanya . Well miraa bagi tapi korang jujur sikit dan buang yg korang ambil dari miraa tu . Eceh . haha . Nah rebut lah .
image image image image image image image
image image image image image image image
image image image image image image image
Maaf nah miraa tanak pakai benda sama , so yg miraa guna tu miraa guna . Haha . Korang guna lah yg lain ni . insyallah esok lusa nanti upload lagi sebab banyak sangat . Hope korang suka bertanya lepas ni bukan suka mengambil terus haha . miraa tahu bukan milik miraa tapi miraa penat lah cari . hope faham . kbai .
Share:

6 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini