Freebies: Yiruma songs (Piano)

Views
Assalamualaikum
Hehe bangun je pagi dah OTP dengan sayang >_< !! Haha ops . Haha okay ni miraa nak bagi freebies . Act bukan miraa bagi tapi miraa tolong korang untuk cari lagu yg instrumal sikit . Hehe and sudah semestinya lagu from my idol yg ensom gilo ! (Bf sy tetap no. 1 ensem bagi saya) ahhaa . Okay ini lah yg miraa jumpa .
       Do You
       Improvisation
       River Flows in You 
       Lord Hold My hand
       Hope
       Maybe
       Reminiscent
       Kiss The Rain 
       Time to Forget
       Please Love Me
Korang klik link tu dan dengar lah dulu mana yg korang nak . Jangan lupa tekan dulu pause kat blog miraa . Kang crash plak lagu dia haha . Kalau korang dah berkenan sangat dengan lagu tu , korang boleh ikuti tutorial kat sini atau sini untuk masukkan kat blog korang pula . Hehe . 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

5 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini