Giveaway Canon Camera by Miraa Hussin (Facebook) ♥ canceled

Views
Assalamualaikum . Just a short entry . Dulu awal-awal ramai yg ask suh buat . Tu sebab buat . Tapi skg ni dah takde pulak yg join . Adoi pening kepala . So harini pun dah 21hb . There is no way for others to join like was mentioned in the syarat . Oh jangan gabra xD ini untuk yg facebook . Blog punya masih berjalan and when it ends ? Kindly read on the entry . So ada dua orang yg join . So tak nak lah cancel tanpa bagi apa-apa kat dorang . Mohon cik Afifah Hayati dan cik Sabrina Eyna hantar nombor telefon kat facebook saya okay ? Nak topup esok :-)

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini