Tuesday, 2 April 2013

Giveaway Canon Camera by Miraa Hussin (Facebook) ♥

Assalamualaikum .
Yes macam yg korang cakap , miraa patut buat kat facebook juga sebab tadi dah masuk orang ke-10 yg nak join tapi menggunakan facebook . Baiklah saya setuju . Tapi syarat tetap syarat . Dan syarat untuk pengguna facebook mungkin susah sikit . Hehe .

     Follow Miraa Hussin
     Load sampai habis ;    
     Save gambar ni dan edit .

Korang save gambar tabung ni , dan korang edit . Korang punya kreativiti sendiri lah dan kalau tanak orang lain tiru , korang letak nama korang . Lepas tu , hantar kat sini gambar tu sekali dengan details ni ;

     Nama Facebook : Contoh; Miraa Hussin
     Saya nak menang sebab : Contoh; Saya sangat-sangat bla bla bla bla bla .

Nanti dah upload , miraa akan bagi link gambar tu dan korang promote lah gambar tu untuk dapatkan like yg banyak . Arroso ? Haha mahap korean tak jadi :-) Pemenang sudah semestinya yg dapat LIKE paling banyak . Kat situ nanti boleh lah nampak kesungguhan korang untuk menang . Lagi satu , boleh jugak orang turut nilai sikit desc korang . Huhu :-)

     Tarikh tamat : 1st May 2013 | Automatic terbatal sekiranya penyertaan kurang dari 50
     Hadiah utama : Tabung Camera (Limited edition)
     Psstt! : Pada yg join untuk blog , korang boleh join yg untuk Facebook jugak .
     Ini album giveaway : Giveaway ♥
Share:

5 comments:

  1. blogwalking here :) day join lewat blog :) http://farsyawidodo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. nak join . tp tak pro edit. alahai. sedihh. :'( tapi try jugak lah nanti. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. takperlukan kepakaran mengedit pun ;-)

      Delete
  3. Nak join dekat FB jugaklah, hehe :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini