Happy Anniversary: 3 years #zaeNURamira

Views
I still remember the day I meet you with your big big smile . You stared at me when I'm eating potato fries and I can't stop wiggling and laugh . You said my eyes are beautiful . You forgot about your bag when we're heading to the bla bla bla . Clumsy . We watched MegaMind like we're kids . So naughty . We pay for normal seat but we sat on couple seat . Haha . I got 10 missed call from my dad and 20 missed call from my mom and when I started to talk to my dad , you laugh cause the Sabahan langs >.< so there I go leaving you alone @Sunway Pyramid :'(

The next morning, my boarding day . Feel sad cause we didn't spend much time together . Last meet-up @SOGO in few minutes . My dad called and said the taxi's there . I cried everywhere . In the cab , the airport , the airport @Sabah , in the cab again and in my room . Ok cukup lah berdrama dengan english yg broken . Hahaha . Bukan masa untuk bersedih . Ini masa untuk bergembira . 
Alhamdulillah hari ini genap sudah tiga tahun miraa dengan zae . Kami tak dapat sambut together sebab dia kat N9 . Dan miraa kat Sabah . Oh ye dia memang Selangorean , tapi kan dia belajar . Ada exam pulak tu . Kesian dia . Tapi dia rajin . Bukan pemalas macam mira . So exam macam tu dia senang je tu nak pass >.< miraa harap kepercayaan kat diri miraa ngan dia tak akan hilang . Trust is the teras of relationship . Hah kau kak miraa dah mula mengarut . Haha :'D takpelah kan ? Bukan selalu ada .

For Zae , saya sayang awak sangat-sangat . Cinta banyak-banyak . Tapi cinta tu kat awak je . Feels like we've known each other like yesterday . Now we're celebrating our third anniversary .  Selamat ulang tahun  yg ke tiga sayang X') semoga hubungan kita akan berkekalan . Dah bermacam-macam yg kita lalui . Gado situ sini . Majok sana sini . Gelak hahahaha . Nangis wuwuwu . Perjalanan kita masih lagi jauh . Terima kasih sebab selalu bersabar :'-) iloveyou so much . 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

8 comments:

  1. aouuucccchh so sweet . hope berkekalan lah ye Mira :-)

    ReplyDelete
  2. wow..anniversary kita sama lah mira..

    ReplyDelete
  3. Alololo.. sweet sangat miraaa~ semuga berkekalan hendaknya. Happy anniversary! :D

    ReplyDelete
  4. Semoga berkekalan sampai akhir hayat, amin :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini