Sunday, 14 April 2013

Happy Birthday Yui!

Assalamualaikum .
Al-Kisah Yui Bieyna
Alaa korang mesty kenal Yui Biena ni . (Klik gambar tu kalau nak visit) Dia ni paaaaaaaaaaling rajin bw kat kotak-kotak jerit korang . Hehe tapi miraa boleh nampak lah semakin jarang dia visit . Miraa pun faham yg tahun ni kan dia PMR . Aigo lari tajuk . Hehe . Harini 14.04.2013 , secara rasminya dia dah masuk 15 tahun . Haha nampaknya dah tua kau Yui xD !!! Tapi tak setua miraa lah . haha . Happy birthday ! Sorry nda dapat bagi hadiah T^T miraa bukan lagi scola kat SMKMP . Kalau tak , miraa lanje jugak Yui makan Coco Pie kat kop . ahahha . Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki dan lulus PMR dan dapat straight  A !! Amin :D - Ikhlas dari Miraa Hussin 

Share:

3 comments:

  1. Thanks... Hoho Yui makin tua sudah.. Hehe thanks for the wish sis Miraa ! Also Shakira n Hamizah...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini