Header tukar , banner pun tukar !

Views
Assalamualaikum .
Hehek . Nampaknya cik miraa ni tak pandai berhenti daripada menukar design header . haritu guna gambar sendiri so kali ni tak banyak pun yg ditukar . Miraa tukar gambar doodle yg DITEMPAH kat header . Okay  boleh tengok post tahun lepas darimana miraa tempah . Huuu okay tak ? Hee speaking of changes , miraa pergi la bukak photoshop dan buat banner sekali . So feel free to "tampal" it to your blog . Miuuhuhu ^_^ jangan nak mulakan niat buruk awak tu dan terfikir untuk guna doodle saya ni . Saya bayar RM20 okay . Haram awak ambil =.= ini saya dan bf saya . Tak tahu malu betul nak guna doodle orang . Haha

Okay maaf kasaq sikit . Just sakit hati kat blogger tu :') !!! Have a nice day . Bai .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

12 comments:

  1. ii...comelnya header miraa...saya suka sangat doodle-doodle dekat header tu...comel giler

    ReplyDelete
  2. comelnyer...doodle dye pon awesome

    ReplyDelete
  3. comel la kedua-duanya ^3^ tapi , tak pernah ada hati pun mau curi akak punya doodle . lukis sendiri lagi ohsem la . hahaa . jangan terasa tau :) kita tempek banner akak kat blog kita tauu :3

    ReplyDelete
  4. comel sangat ^_^ kiut miut jugak x)


    http://edrina-dafinites94.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. comel sgt2!

    p/s: AL-FATIHAH buat rakan SLE yang baru meninggal... arwah adik Farah Najwa

    ReplyDelete
  6. comel sangat,serius :)


    jom awak join contest dari saya,62 hadiah di tawarkan untk 16 pemenang.ngee~

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini