SuperPhone . Apa itu ?

Views
Assalamualaikum . Haha tadi masa lukis doodle , terkeluaq lah idea miraa ini untuk buat something . So pergi lah konon lukis-lukis . Haha tahukah anda bahawa SuperPhones Miraa Hussin ini sangat-sangat awesome? Tapi baru sikit lah idea dapat . Haha berpandukan gambar ini , saya kenalkan ye .

Brape MP camera ? Infinity xD dan bila korang zoom , zoom sikit je . Kalau terlebih nanti koyak yg dizoom ahha . Pastuw hati-hati bila korang tengok dan nak rotate pemandangan yg ada air . Boleh tumpah air tu . Bila 3G call , pastikan korang hati-hati sket . Kang kawan korang tumbuk korang . HAHHA berminat ? xD haih best kalau ada benda ni tau . Hopely one day nanti wujud . Tapi tak tahu lah Samsung, Apple, BB, Nokia or apa company yg buat . haha kbai . bosan je

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

10 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini