Thursday, 4 April 2013

Varsity Jacket dah boleh order !

Assalamualaikum . Huhu dah berbulan lama miraa stop penjualan VJ sebab ada masalah kat supplier , now dah boleh order dah . Kalau nak korang boleh tekan sini ye . Dan tolong lah jangan bagi soalan yg tak masuk akal "kalau free boleh?" . Ada gak kene kang ==
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini