Thursday, 30 May 2013

Bookmark boooookkkmarrrkkk~ Awak ?

Assalamualaikum . Hihik miraa pk takde yg nak join . Yela ada pulak nak kat bukmak miraa niyh . Aish . Pk takde . Terharu k terharu :'D haha gedik nye ayat den . Haha okay . Ni masih dalam proses saringan . Saringan apa ? Entah ah . Haha . Okay ada yg join tapi takde ikut syarat yg nombor enam (6) dan ada yg bagi private dan blog wujud ToT alohh sedih cenggini . Pada yg link takde , cuba korang review dan edit semula entry korang ye ? Ini antara link dan entry yg miraa dah baca dan gelak sensorang baca xD comel k comel . Intai-intai lah dulu . Hihik 
  1. http://amirahamer.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html
  2. http://sicomotizati.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html
  3. http://aimlesstalkt.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html
  4. http://missrochelle1999.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html
  5. http://azizmas.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html
  6. http://d-doladolly.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin-d.html
  7. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html
  8. http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html
  9. http://sweet-like-a-candy.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html
  10. http://busyratakiyudin.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html
  11. http://nabila-aziz.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html
  12. http://ainnadhirah-aien.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html
  13. http://khairdaanuar.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html
  14. http://nabilaizzati17.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html
  15. http://loveletter99.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html
  16. http://anis-tikah.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html
  17. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html
  18. http://faralalalala.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussins-blog.html
  19. http://malihah-dan-giveaway.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussins-blog.html
  20. http://amirah-mirah.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html
  21. http://anafunnies.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html
  22. http://cokelatsayasuka.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussins.html
  23. http://cikikanmasin.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html
  24. http://my-awesome-simple-blog.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html
Miraa bagitahu pasal siapa dapat apa esok ya ? Sebab belum lengkap lagi ni semua . Takut kata tak adil pulak . Lagi satu , semua yg join ni dan dah bagi link kat entry tu akan dapat bookmark . Small or big it doesn't matter . What's important is "ikhlas" hehehe :p Tapi mahap pos biasa sahaja pakai stamp haha . Okbai lebiu blogger-blogger cumil :* Btw yg atas tu belom potong sebab tu takde bentuk tajam2 hahah
Share:

8 comments:

  1. Wah..seronoknya semua yang join dapat bookmark..^^ good luck untuk semua dan diri sendiri..hehe

    ReplyDelete
  2. Haip ! Saya Inspektor Iera Nad Mahu Melapor Diri Pada Sarjan Miraa Hussin . Saya diletakkan pada nombor 22 :D
    Trimass !~

    ReplyDelete
  3. wow...alhamdulillah rezki..terima kasih miraa cutess alot..
    check im no 21.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini