Thursday, 30 May 2013

Bookmark Miraa Hussin's blog

Assalamualaikum . Ok fine . Saya sedang berlatih memenat dan menyibukkan diri dengan pelbagai tugas menggunakan komputer . Contest fesbuk , segmen doodle1 dan doodle2 . Sekarang bookmark pula . Saya sedang sibuk lagi edit blog . Tak apa lah . Saya suka pulak buat . Haha . Buat masa ini miraa tengok je brape ramai yg kenal miraa . Ceh gedik ayat ni . ish . So Atas tu lah bookmarknya . Haha macam berus gigi . Haha tahu ah tak comel macam bookmark orang lain :) Nak ? Ok read this carefully .

       Syarat-syarat penyertaan ;
       1. Warganegara Malaysia . Senang lah den nak post .
       2. Ada blog dan facebook. Senang nak mintak alamat.
       3. Tekan JOIN THIS SITE kat sidebar blog Miraa Hussin dan juga  ni .
       4. Klik dan tunggu sampai habis loading semua hati ini →   
       5. Buat satu entri bertajuk Bookmark Miraa Hussin dan tampal gambar atas tu dan backlink terus ke blog miraa.
       6. Dalam entri tu, bagitahu 10 perkara yg korang tahu tentang miraa dan apa yg kurang dalam blog miraa ni.
       7. Publish entry orang dan tinggalkan link entry tu ke ruangan komen dan tunggu miraa msg :3  ahaa

Bookmark adalah terhad . Hihihik . So siapa cepat , dia dapat basis . Untuk yg big tu , ada nama korang yg small tu cuma banner miraa je lah . Mesti menyampah kan ? ToT haha . Okay , untuk yg big tu miraa boleh beri kat 8 orang yg terawal sahaja .Sekali lagi , 8 sahaja . Haha . Habis den muflis kalau bagi banyak-banyak :D Then yg small tu miraa dah sediakan 12 sahaja . Ini mungkin segmen bookmark  yg pertama . Siapa tahu lain kali ada buat lagi kan ? So total semua ada 20 orang . Fwah mati den gini nak cari stamp dengan sampul :3 haha . Anyway kalau nak , join . Kalau taknak takpe . Tiada paksaan . Kecuali syarat nombor 4 tu je dipaksa :p haha . Btw kalau nak iPhone , join lah FSSC ni . 
Share:

32 comments:

  1. http://amirahamer.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html

    joinedd :) hope dapat lagi. hehe. nk buat jadi kenangan blogginggg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak yg small ? hehe , nak buat kenangan dari kak miraa , nanti akak dh nk masuk politeknik :3

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. bila tamat ? senarai peserta ? hehe :)) maaf mengganggu

      Delete
  2. http://sicomotizati.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  3. http://aimlesstalkt.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html

    join :)

    ReplyDelete
  4. Joined

    http://missrochelle1999.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  5. saya joinmira

    http://azizmas.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  6. Done ;D

    http://d-doladolly.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin-d.html

    ReplyDelete
  7. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html
    join :P

    ReplyDelete
  8. Join sini..^^
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  9. http://sweet-like-a-candy.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html
    Im joinn :D Nak yang besar tuuu >< Haha.

    ReplyDelete
  10. sy join!. comel bookmark tu..

    http://busyratakiyudin.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  11. Join :) http://nabila-aziz.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  12. http://ainnadhirah-aien.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html

    joined! i wish 4 the bookmark! XD

    ReplyDelete
  13. *done !!
    http://khairdaanuar.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  14. Nabila join ^^
    http://nabilaizzati17.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  15. http://loveletter99.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  16. http://anis-tikah.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  17. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  18. http://farispunyabelog.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  19. http://faralalalala.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussins-blog.html

    ReplyDelete
  20. http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum . Join :)

    http://malihah-dan-giveaway.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussins-blog.html

    ReplyDelete
  22. http://amirah-mirah.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  23. http://anafunnies.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html
    miraa hussin creative yeah..!! join..!!

    ReplyDelete
  24. http://cokelatsayasuka.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussins.html

    DONE JOIN ! -Iera Nad-

    ReplyDelete
  25. http://asnawihassim88.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  26. http://cikikanmasin.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html
    join :D

    ReplyDelete
  27. http://my-awesome-simple-blog.blogspot.com/2013/05/bookmark-miraa-hussin.html
    Join :) Tak tau sempat lagi ke tidak :'( -Aisyah Amran-

    ReplyDelete