Saturday, 4 May 2013

dari MHBSC , kini ke MHC! wee tukar #domain

Assalamualaikum . Wee happy gile dah tercapai impian den nak domain sendiri . Hehe . asyik guna nama BSC je dah bosan . Dan nasib baik takde yg pergi sedihkan miraa untuk beli domain ni :-) all thanks to akak Uzu sebab recommend about Hosting Rajawali ni . Well oky lah tu setakat ni ini yg paling mengena dengan hati den sebab den suka . Ahaha cakap cewupa kewing :3 hehek . Untuk seorang "budak" macam miraa ni , agak okay lah sebab RM35/tahun . Ada yg RM70 haritu . Hampir beli tapi asyik kandas . Lagipun tak tahu nak mintak tolong kat sape untuk buat . HR pulak , miraa berterima kasih sangat kat abang Abdur Rozak sebab bantu daftar dan tukar terus kat blog miraa ni . Haha miraa bukan pandai pun . Tak sampai 10 minit pun dah bertukar . Hah kau . Hahaha . Okay lah , pada sesiapa yg nak beli domain tu korang singgah lah ke  Hosting Rajawali atau pun kalau yg tak pandai , korang boleh mintak ajar kat Abdur Rozak . Have a nice day :-)
Share:

11 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini